П`ятниця, 13.12.2024, 15:12
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Тегі | | Реєстрація | Вхід
Категорії розділу
Програми [8013]
Антишпигуни, Антивіруси, Архіватори, Безпека, Браузери, Відновлення даних, Графіка, Дефрагментатори, Завантаження, CD-DVD, Інтернет, Інше, Конвертація, Кодеки, Мультимедіа, Офіс, розробка, Прекраси, Робота з PDF, Системні, Софт для мобілок, Утилити, файлові менеджери, Драйвери і інше
Фільми [2556]
Жахи, Бойовик, Містика, Триллер, Комедія, Детектив, Сімейне, Мелодрама, Фантастика, Драматургія, Історичні, Пригоди, Документальне, Різне, без жанру
ігри [3981]
Аркада, Гонки, Для розвитку дітей, Екшн, Ігри для дітей , Квест (Quest), Логіка, Менеджмент, Пригоди (Adventure), різні, Рольові (RPG), Симулятори, Стратегії, 3D шутер (FPS)
Журнали [3973]
Музика [7977]
Пошук
Календар
Архів записів
Аренда TS3 сервера
Закажи голосовой сервер

Хостинг TeamSpeak 3

Завантажити безкоштовно програми, ігри, фільми, музику
Головна » 2014 » Травень » 15 » Технология цельномолочных продуктов и мороженого / Забодалова Л. А. , Евстигнеева Т. Н. / 2013

Скачати безплатно Технология цельномолочных продуктов и мороженого / Забодалова Л. А. , Евстигнеева Т. Н. / 2013

18:58
Технология цельномолочных продуктов и мороженого / Забодалова Л. А. , Евстигнеева Т. Н. / 2013


Приведены характеристика молока-сырья, условия его получения и первичной обработки на ферме. Описаны виды и способы обработки молока на предприятии; технология и оборудование для производства основных групп цельномолочных продуктов (питьевого молока и сливок, кисломолочных напитков, творога и сметаны, различных видов творожных изделий) и мороженого с учетом современных достижений в отрасли.
Учебное пособие предназначено для бакалавров, обучающихся по направлению 260200 Продукты питания животного происхождения, профиль подготовки Технология молока и молочных продуктов и направлению 240700 Биотехнология, профиль подготовки Пищевая биотехнология.

Название: Технология цельномолочных продуктов и мороженого
Автор: Забодалова Л. А. , Евстигнеева Т. Н.
Издательство: СПб. : НИУ ИТМО; ИХиБТ
Год: 2013
Страниц: 304
ISBN: 978-5-7577-0455-5
Язык: русский
Формат: PDF
Размер: 10.3 Мб

Скачать Технология цельномолочных продуктов и мороженого / Забодалова Л. А. , Евстигнеева Т. Н. / 2013
Скачать с turbobit.net
Скачать с dfiles.ru
Скачать с uploaded.net
Категорія: Журнали | Переглядів: 323 | Додав: zenj68 | Теги: технология, цельномолочных, продуктов, мороженого | Рейтинг: 0.0/0
Схожі файли:
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Безплатні загрузки © 2024